ERHVERVSRENGØRING

Renzen tilbyder erhvervsrengøring med nem online booking
og forsikrede, certificerede professionelle. Få mere tid til at
fokusere på din virksomheds kerneaktiviteter og nyd dine rene lokaler.

Book rengøring på under 60 sekunder.

tilfredse-kunder
4.8 i rating fra over +200 bookinger
Erhvervsrengøring

Sådan booker du erhvervsrengøring

1

Se din pris

Brug vores rengørings prisberegner til at få et præcist tilbud på din rengøring. Vi tilbyder rabatter på ugentlige, 14-dages og månedlige ydelser.

top-streg
bund-streg
2

Book rengøring

Dit kontor fortjener det bedste. Vi sender vores team af dygtige zenmestre afsted, og sørger for at dine lokaler fremstår præsentable og rene.

3

Dit kontor, din oase

Slip for stress, støv, snavs og uorden og lad vores dygtige zenmestre skabe en oase af fred, der fremmer motivation, fokus og velvære.

erhvervsrengøring-kontorrengøring

Erhvervsrengøring i København og omegn

Zenmestre med minimum 3 års erfaring

Erhvervsrengøring udføres af erfarne zenmestre

dråber
dråber
bobler
pernille-zenmester
Pernille
5 års erfaring
john-zenmester
John
4 års erfaring
maria-zenmester
Maria
6 års erfaring
david-zenmester
David
3 års erfaring
Det får du med RENZEN

Erhvervsrengøring udført af ægte zenmestre

Vi har sat en ny standard for grundig og gennemtænkt erhvervsrengøring. Du får ikke bare en
rengøringshjælp af høj kvalitet – du får en ZenMester. Her er, hvad der er inkluderet:

erhvervsrengøring-reception

Reception

erhvervsrengøring-opholdsrum

Kontorpladser

erhvervsrengøring-køkken

Køkken

erhvervsrengøring-toiletter

Toiletter

Hvorfor vælge RENZEN

Erhvervsrengøring nær dig

Alle husstande ønsker at have et rent og pænt hjem uden at skulle gøre en masse for at holde det sådan. Af denne og mange andre grunde leder mange efter en billig rengøringsservice, som ikke kun er hver en krone værd, men som også gør en ekstra indsats for at gøre din oplevelse behagelig fra start til slut.

Hos Renzen er vi stolte af at levere regelmæssig rengøring, der altid lever op til vores kunders forventninger! Vi har ikke et enkelt ekspertiseområde, når det gælder rengøring i hjemmet, simpelthen fordi vi gør det hele, og til perfektion, skulle vi hilse og sige. Med regelmæssig rengøring fra Renzen kan du være sikker på, at dit hjem vil fremstå fra sin absolut reneste side, og at du vil have et stort, tilfreds smil på læben, når du træder ind ad døren.

Services

Vi tilbyder

Vi er et stærkt team hos RenZen, der dækker alle dine behov for rengøring af hjem og kontor, herunder:

Hvad gør vi ikke?

Services vi IKKE tilbyder

Selvom vi er et stærkt team hos RenZen, er der desværre ydelser, vi ikke kan hjælpe med, herunder:

Lysekroner
Lysekroner
Våd aftørring af lys
Våd aftørring af lys
Lysarmatur
Lysarmatur
Biofarer
Biofarer
Dyreaffald
Dyreaffald
Højtliggende områder
Høje områder
Havearbejde og opvask
Havearbejde
Ægte anmeldselser

Se hvad andre siger

Se live vurderinger og anmeldelser fra kunder, som har haft besøg af vores zenmestre. 

Kom velmødt til dit kontor

Din partner for professionel erhvervsrengøring

Hos RenZen prioriterer vi tillid og sikkerhed i alle vores tjenester. Vi er stolte over at kunne sige, at alle vores ‘Zen-mestre’, vores elitegruppe af rengøringsprofessionelle, ikke kun er omhyggeligt udvalgt gennem en stringent screeningsproces, men også er fuldt godkendt og trænet i at levere service af høj kvalitet. Vores medarbejdere gennemgår en grundig baggrundskontrol før ansættelse, herunder tjek af straffeattest og tidligere arbejdsreferencer, for at sikre, at kun de mest pålidelige og kompetente individer sendes ud til Jeres arbejdsplads. Denne omhu i udvælgelsen sikrer, at du kan føle dig tryg og sikker, når du overlader dit kontor i vores hænder.

Derudover er alle vores tjenester fuldt forsikrede. Vi forstår risikoen ved at invitere fremmede ind i Jeres ejendom, og derfor har vi sikret os, at hver opgave udføres under dækning af en omfattende forsikringspolice. Dette betyder, at i det usandsynlige tilfælde af uheld eller skader under vores arbejde, er både du og din ejendom fuldt ud dækket. Denne forsikringsdækning understreger vores forpligtelse til ansvarlighed og vores kunders tryghed.

Men RenZen handler ikke kun om sikkerhed og ansvarlighed. Vi går også op i sundheden og miljøet i de lokaler, vi rengør. Derfor anvender alle vores Zenmestre økologiske og ikke giftige rengøringsmidler ved erhvervsrengøring. Vi tror på, at et rent kontor også skal være sikkert og sundt, fri for skadelige kemikalier og irritanter, der kan påvirke både mennesker og kæledyr. Vores brug af miljøvenlige produkter sikrer, at dine lokaler ikke kun er visuelt rene, men også sundt at opholde sig i.

Yderligere tilbyder RenZen en tilpasningsdygtig service, der kan skræddersyes til hver enkel kundes unikke behov. Uanset om det drejer sig om regelmæssig vedligeholdelsesrengøring, dybdegående rengøring før en begivenhed, eller specialiserede rengøringstjenester som flytterengøring eller vinduespolering, har vi kapaciteten og ekspertisen til at imødekomme dine krav. Vi er ikke bare en rengøringstjeneste; vi er din partner i at skabe et renere, sundere og mere behageligt miljø.

Ved at vælge RenZen vælger du derfor en rengøringsservice, der står for kvalitet, sikkerhed og tilfredshed. Med vores engagerede team af certificerede og forsikrede Zenmestre, kan du være forsikret om, at din ejendom er i de bedste hænder. Lad os hjælpe dig med at bringe balance og renhed tilbage i dine lokaler, så du kan opleve den fulde fred og velvære, der følger med – et virkelig rent miljø.

Work life balance

Fordelene ved at vælge os til erhvervsrengøring

København byder på mange dygtige rengøringsvirksomheder, og vi ved, det kan være en udfordring at træffe det rette valg. Hos RenZen forpligter vi os til at tilbyde en rengøringsservice, der ikke bare møder, men overgår dine forventninger.

Her er nogle af de væsentligste årsager til, hvorfor du bør vælge RenZen:

zen-ikon-150

Øget produktivitet

Rene omgivelser fremmer et sundt og produktivt arbejdsmiljø for dine kollegaer.

book-ikon-150

Omkostningseffektiv

Slip for at bruge tid og ressourcer på rengøring selv, og lad os tage os af det for dig.

ren-ikon-150

Forbedret image

Rene og velholdte lokaler der oser af zen, giver et professionelt og imødekommende indtryk til kunder og partnere.

erhvervsrengøring-ikon

Gratis opstart

Vi er 100% sikre på, at du vil blive tilfreds med vores service, derfor tilbyder vi første rengøring gratis.

glad-par-kunde
Slut med at løbe tør…

Tilpas din erhvervsrengøring

Når du får rengøring hos RenZen, kan du samtidig få leveret alt, du har brug for til at holde kontoret rent og velforsynet. Bestilling foregår nemt i vores app, og du kan vælge mellem abonnement eller enkeltbestillinger. Vi tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige og højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

skræddersy-rengøring-telefon

Hvad kan du få leveret?

 • Håndsæbe
 • Opvaskemiddel
 • Papirhåndklæder
 • Toiletpapir
 • Rengøringsklud
 • Svampe
 • Affaldssække
 • Luftfrisker
 • Kaffe og te
 • Kontorartikler (papir, kuglepenne, blyanter osv.)
 • Professionelle rengøringsmidler
skræddersy-rengøring-telefon

Spørgsmål?

Få svar på dem her

Ja, alle vores rengøringsassistenter er godkendte og fuldt forsikrede, så du kan have ro i sindet, når de arbejder i din virksomhed.

Ja, vi prioriterer miljøvenlige rengøringsmidler for at sikre et sundt arbejdsmiljø og reducere vores miljømæssige påvirkning.

Du kan nemt booke vores service ved at kontakte os direkte eller via vores online bookingplatform. Vi tilpasser rengøringen til dine behov og tidsplan.

Vores rengøringsteam er fleksible og kan tilpasse sig din virksomheds tidsplan. Vi kan udføre rengøringen før eller efter arbejdstid, så det ikke forstyrrer dine medarbejdere.

1. Kontakt os straks: Vi tager din tilfredshed meget alvorligt, og vi vil gerne rette op på problemet hurtigst muligt. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller vores hjemmeside.

2. Beskriv problemet: Fortæl os detaljeret, hvad du ikke er tilfreds med. Jo mere specifik du kan være, jo bedre kan vi hjælpe dig. Husk at vedlægge billeder af de steder du ikke er tilfreds med.

3. Vi finder en løsning: Vi tilbyder at genudføre rengøringen på de manglende steder. Vi vil altid forsøge at finde en løsning, som du er tilfreds med.

Husk: Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ikke er tilfreds med rengøringen. Jo før du kontakter os, jo hurtigere kan vi finde en løsning for dig.

Vi sætter pris på din feedback: Din feedback hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at alle vores kunder er tilfredse.

Vi udfører regelmæssige kvalitetskontroller og følger en detaljeret rengøringsplan for at sikre, at vores service lever op til de højeste standarder.

Vi har strenge politikker og procedurer på plads for at beskytte fortroligheden og sikkerheden af vores kunders data og ejendele. Vores medarbejdere er trænet til at håndtere følsomme oplysninger med omhu og diskretion.

Vi har et dedikeret klagehåndteringsprogram, hvor vi hurtigt og effektivt håndterer eventuelle klager eller problemer med rengøringen. Vores mål er altid at finde en løsning, der opfylder vores kunders behov og sikrer deres tilfredshed.

Vi har miljøvenlige affaldshåndteringsprocedurer på plads, der omfatter genbrug og korrekt bortskaffelse af affald for at reducere vores miljømæssige fodaftryk og støtte bæredygtig praksis.

Vi bruger professionelle rengøringsprodukter og udstyr samt effektive desinfektionsmetoder for at sikre, at vores kunders lokaler er renset og desinficeret til højeste standarder. Bl.a. ved at bruge en forstøver maskine, der desinficer (99.9% ) store områder effektivt.

Vi udfører regelmæssige kvalitetskontrolinspektioner og evaluerer løbende vores rengøringsprocedurer for at sikre konsistent høj kvalitet og opfyldelse af vores kunders forventninger.

Support

Vi er kun et klik væk

Vi er her for dig alle ugens dage fra kl. 09:00 til 20:00.
Weekend fra kl. 10:00 – 18:00.

Tilpas din erhvervsrengøring via vores online web app.

Vores platform er optimeret til mobile enheder. Du kan bestille lige så let fra din smartphone som fra din computer.

App-Store-Knap

Kommer snart

google-play-butik-knap

Kommer snart

tilpas-rengøring-app
RENZEN

Renzen er Danmarks nye rengøringsportal. Vi har integreret zen-filosofien, der skaber ro og harmoni i dit hjem. Vores rengøring sikrer ikke kun et rent hjem, men fremmer også balance og velvære. Lad os bringe zen ind i din hverdag.

#renzen #rengøring #zen #hjem #ro #harmoni #balance #kundetilfredshed

 

Dowload vores app

Kommer snart

Kommer snart

Bedøm os på:

Bedøm os på: